Wednesday, August 30, 2017

Ayesara Nurdeena

Assalammulaikum semua..

budak comel ni dah 3 tahun 5 bulan dah umurnya tapi saya tak pernah buat satu post pun untuk dia. hahahhaah.

ini dia ahli paling muda dalam DZu Legacy. memperkenalkan.......

nama dia Ayesara Nurdeena

AYESARA - YANG KAYA, YANG MEWAH
NURDEENA - CAHAYA AGAMA KAMI

lahir pada 10 May 2014, 3;09am, hari  Sabtu seberat 2.84KG

2 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nader Rara said...

dah beso. oh dia beza dua bulan je dengan anak aku

Post a Comment