Friday, July 3, 2009

5th month...

kak long n syifa

arini....genap 23mgu saya mengandungkan baby kami ni.
x sangka cepatnye masa berlalu..
terasa mcm baru smlm je majlis pernikahan n perkahwinan kami.hehe...:)
masuk bln ke 5, terasa badan da semakin sht n bertenaga.
sickness pon da xde..kadang2 jek..
baby pon da semakin aktif menendang2 - agaknye kot..
sbb rasa movement yg lain mcm je. perasan baby yg bergerak.
ntah2 proses peristalsis kat digestive tract ni.hehe..
x sabar nak tgu sampai 9 bulan.insyaallah.
skrg saya bykkn membaca about parenting
i want to be a good mom - sume org pon rasa mcm tu
but my greatest wish is i want to breastfeed my baby sampai umur die 2thn
saya rasa sume ibu2 pon kalau bole nak menyusukan anak die sepenuhnya
i know it's hard especially im a working mom
tp i'll try
dr skrg saya cube dptkn sebnyak info pasal breastfeeding ni
jauhnye berangan..
patutnye pk mcm mane nak deliver baby ni.hehe..

3 comments:

mizzyN said...

ko dah rabun ke sekarang? aku nampak spek jadi aku tanya.

Zurani said...

hi nadh-aku mmg rabun sejak 9thn lps. selama ni berselindung di sebalik contact lens. hehe..tp ble da preggy ni rasa mcm leceh2 plak nk pakai lens.

dyn said...

ooo...awk rabun erk syg...tak bg tau saye pom..huuu sedeyyy ~~

Post a Comment