Sunday, February 20, 2011

Mandi minyak!!!

Assalammualaikum semua..
sblm tu mari kite semua tgk satu gmbr model kanak-kanak lelaki yg sgt comel dan bergaya
klu tgk gmbr ni serious ilang tension aunty2 semua.

comel x? mestila comel. klu x comel xkan awokpenyu photography sanggup hire aiman jadik model seumur hidup, tanpa gaji n upah. heheheheh

aiman da tdo
papa pon da tdo seblah aiman
tgl mama je yg blom tdo lagik
eh..ada lagik makhluk lain yg blom tdo lagik kt umah ni
fish papa masih setia temankan mama

siang td ada satu kejadian ngeri berlaku dimaan tumpahan myk terjadi di dapur mama
tumpahan minyak yg agak dasyat tu telah menyebabkan aiman pon dilencuni ngan minyak masak
aiman la yg tumpahkan minyak tu.
sian papa kena cuci dapur
n akibatnye diluar kawalan, mama telah terpiat telinga aiman n telah tersepak (sepak2 manja tau) pipi aiman
mama ni garang tau sbnrnye..

mama pon x phm nape aiman suka sgt main dgn tong myk tu
ada skali tu aiman pena angkut tong myk tu dr dapur smp ke ruang tamu
n yg x tahan tu aiman da pandai bukak penutup die
n masukkan mcm2 kt dlm
tp yg masih kekal kt dlm tu adalah sebtg pen merah
alahai..
k la..mama bg satu tong minyak kt aiman
pasni jgn kacau mama kt dapur lagik
amek ni!

1 comments:

Mrs. Asida said...

hehe arisha my baby pun selalu kacau asid kat dapur.. amik minyak masak, asid beli SAJI.. saja nak support keluaran FELDA.. sebab mak abah, datuk nenek peneroka FELDA.. hehe

Post a Comment