Saturday, November 5, 2016

SETELAH HAMPIR SETAHUN

Assalammualaikum semua..
Ya ALLAH...saya memang dah hampir lupa saya ada blog dan pernah jadi blogger.
Sampai lupa nama blog saya apa.

lama dah tak menulis kat sini. hampir setahun.
kalau blog ni diibaratkan macam rumah, confirm dah bersemak samun, lalang tinggi semeter, silap haribulan ada makhluk menyusur duduk dalam ni..

Apa khabar lah kawan-kawan blog saya yang saya follow dan baca blognya hari2 satu masa dulu?

insya allah, lepas ni nak rajin menulis sikit sebab saya memang suka menulis.

dulu nama blog ni "INI BLOG AIMAN"
Lepas tu tukar "KISAH AIMAN&AYESHA"
Sekarang patut tukar sebab saya dah ada 3 nuggets yg comel.

sampai jumpa lagi.
rasa aura enulis tu macam dah membara semula ni..
hehehhehe
harap2 ada entry seterusnya lepas ni
bye..

0 comments:

Post a Comment