Saturday, March 12, 2011

PENGUMUMAN: Pemenang Awokpenyu.Kidz Giveaway

Assalammualaikum semua...
Setelah memerapkan result pemenamg GA, hari ni kami akan mengumumkan para pemenang yg bertuah
Firstly, tq very much kpd semua peserta kerana sudi join GA yg x seberapa ni
n tq sbb da LIKE di acc FB kami..

rasa mcm nk pilih semua peserta sbg pemenang
pening kepala nk buat decision ni
setelah ditambah, ditolak, didarab dan dibahagi finally kami decide nk pilih hny 3 org winners
(cukup x? ke sikit sgt? he...)
pemenang dipilih berdasarkan keseronokan penganjur ketika membaca entry mereka (aci x?)

DAN PEMENANGNYA ADALAH: (tiada tempat pertama, kedua atau ketiga)
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
1. Annaqawina
2. Putrimalu
3.Azatiesayang

Kepada pemenang, tahniah diucapkan dan kepada yg tidak berjaya anda tetap pemenang di hati kami
sekali lagi...terima kasih daun keladi kerana memeriahkan GA kami

p/s-kpd pemenang sila emailkan nama dan alamat anda kepd saya: zura_zurani@yahoo.com

11 comments:

Hana Kirana said...

tahniah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdllh...atie menang!makasih pada penganjur..nanti atie email yer!

Nisa' Azman said...

huhu~.. congrats..!!

Mama Zharfan said...

congrats to lucky winners


nak menang purse clarks ori? jom vote!

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada pemenang...

Izzatul Iman said...

Tak ade rezeki menang lagi hari ni... huhuhu...

tahniah kepada pemenang...

Putri Malu said...

wow..betul ke ni?? macam x caye..:)

Putri Malu said...

putri dah emailkan nama dan alamt..tQ sekali lagi..:)

Anna Qawina said...

Aslmkm...subhanallah...saya balik kg banyak hari jugak..tup2...dapat news baik punya...Alhamdulillah rezeki..terima kasih yer...nanti saya emailkan..:))

Mrs. Asida said...

tahniah kpd pemenang.. :)

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

Tak Sabar Tunggu hadiah dari Aiman..hehe

Post a Comment