Friday, January 18, 2013

ekstrimis!

Assalammulaikum semua...
/hihi

topik hari ini
ekstrimis!
kesimpulannya...saya x suke org yg terlalu exteme pd sesuatu
xkirela ekstrim pada politik ke, ekstrim pada brg2 branded ke ape ke
ape pon x salah klu kite fanatik pada sesuatu tp jgnlah smp menyinggung perasaan org lain
n d worst sampai jd thp bermegah ya ampun mcm die la paling hebat kt muka bumi ni
smp satu tahap da x bole terima pandangan org lain
fuhhhhhh!
what to say utk org mcm ni
biarlah die dgn labu2nye

kite sbg pendengar n sbg pensaksi kpd kehebatan mereka ni doakan la segala2nye yg terbaik utk mereka
doakanla semoga mereka dgn labu2nye berjaya berenang smp ke tepian pantai
bkn jeles, bkn cemburu, bkn hasad dengki
ya allah..jauhkanla aku dari segala sifat buruk begini
apala sgt yg dikejarkan dgn duniawi ni
dr extreme kpd benda duniawi ni baikla aku extreme pd perkara2 yg menguntungkan aku di sana

bye!!!

1 comments:

Ima Salsuzaima said...

biasa lah kak.manusia bermacam2 sifat.kadang2 tak terniat nak alpa sgt tapi tnpa disedari alpa juga.Ni syaitan punya kerja lah ni.kita benci sifatnya tapi jangan benci orgnya.hihi.btw selamat pagi.:) singgah pagi.

Post a Comment