Monday, December 7, 2009

mama nk jadi photographer:)

Mama Aiman ada cita2 baru plak skg
mama ni memang hangat2 taik ayam
semngat gle masa mule2, pas2 ntah ke mana
tp kali ni aiman rasa cita2 mama yg ni bole berthan lame n maybe bole chellenge papa..huhu!

Oleh krn papa aiman ada bbp set camera n ada satu tu yg jarang2 digunakan n agak dianaktirikan la, maka mama slalu la suggestkan spy jual jek camera tu, tp papa ni tersangat2 la syangkan brg2 camera nye, lg pon tu la 1st camera mahal yg papa beli n as usual papa xnk lh menjualkannye
yela..tu kan girlfren pertama die..hehehe...
jadik mama pon mneyuarakan hasrat nk blaja amek gmbr gune camera D40 tu
papa mmg sgt2 terkejut dgn hasrat mama tu
n papa klu bab2 photography ni sgt2 la excited, jd masa2 tu gak papa memberi sedikit tutorial mengenai penggunaan n principal2 photography
mama yg masa tu tgh menyusukan aiman cube utk concentarate seadanye
adalah 2 3 point yg meresap dlm otak
yg selebihnye mama cume pikir cmne nk posingkan aiman
heheheeh
mama aiman nk blaja amek gmbr bukan sbb nk menjana pendapatan ke ape ke
memandangkan mama da ada aiman, mama nk la merakamkan moment2 aiman
so,mama rasa ble tgk gmbr bolehla kite tgk progress aiman yg sememangnya akan grow up very quickly
n mama xnk terlepas moment2 yg indah tu
mcm skg aiman da mula pandai membalas senyuman..ur smile is so sweet, son:)
skg pon most of d time masa aiman pon ngan mama
jadik ape2 perubahan n perkembangan aiman, mama la yg merasainye dulu

kali ni aiman sgt berharap agar cite2 murni mama tu tercapai
menjadi photographer kpd anaknye..
kerana menurut saiful nang d best photographer for d baby is her mother
actually bole jek nk gune camera digital yg da ada tu
tp mama nak kan sesuatu yg lebih mencabar..hehehehe...

2 comments:

mizzyN said...

teruskan

~ dyn ~ said...

eeeehhh eeehhh..mane syg taw itu gf 1st sy? tu dh yg ke empat ribu empat ratus empat puloh empat tawwww... :p

Post a Comment