Friday, December 25, 2009

Mama's Gears

Because of BF mama telah berjaya membeli bbp peralatan utk merealisasikan impian murni mama ni
mama buat sume ni sbb mama syg sgt2 kat aiman tau..
kebetulan PM baru jek masukkan bonus kt account mama (gov servant la ni...) adalah budget lebih sket bulan nih nk membeli belah
setelah menjelajah dari satu website ke satu website, menjadi pegawai penilaian kejap (penilai breast pump..hehehhe), finally mama jmp satu package yg memuaskan hati n budget (of course) mama. ini lah pilihan mama dari www.srisuri.com.

Package ni sesuai lah utk starter mcm mama. mengandungi
1. electric breast pump
2. cooler bag
3. breastmilk storage bottle
4. ice pack
5. breast shield
6.traveler bag

a zillion of tq to kak haza (pemilik sri suri) sbb bg byk sgt info n support pasal BF ni. at least mama ada la tempat nk bertanya itu ini mengenai BF. klu x selama ni klu nk dpt info mesti mama duduk berjam2 dpn pc n menggoogle apa saja yg berkaitan..siap catat nota lagik..he..

mama da try breastpump tu..mmg memuaskan hati.yelah sbb b4 dis mama guna manual pump.jadi bile dpt yg canggih sket rasa berbaloi2 tau.
tp mama rasa papa yg terlebih excited ble barang tu smp umah. papa la yg menyambung breastpump tu n menerangkan penggunannye. nmpknye papa btol2 da menyokong impian mama ni. (syg, i love u!!!)
aiman hny menyaksikan ke excited an mama n papa dari jauh smbl terkebil-kebil mata.

next week (28hb)mama da start keja
maka pada tarikh tu la mama buat pertama kalinye akan tinggalkan aiman kt babysitter selama lbh kurang 8jam sehari. dr kul 7pg smp 3ptg. huhuhuhuhu:( sedihnye..masa wat entry ni pon da sedih, nk bergenang air mata.

2 comments:

mizzyN said...

teruskan usaha murni ko zura, mother's milk is d best.

haza said...

go go! chaiyouk..pasni buku notak tu bind kan.. simpan untuk rujukan anak menantu bila meraka nak bf tau... moga dipermudahkan..amin

Post a Comment