Thursday, April 7, 2011

Berita Gembira:)

Assalammualaikum semua..

Hari ni kt sini saya nk share berita gembira kepada semua2 yg baca entry ni
Berita gembiranya adalah......................


yeay!! aiman nak dapat adik
alhamdulillah....
insya allah, mengikut jangkaan. adik aiman nk tgk abg aiman dlm end of september
skrg adik aiman da 16weeks
apa khabar agaknye baby kt dalam ni

perasaan apabila mengetahui diri berbadan 2 utk kali kedua ..mestilah happy n syukur sgt2
dan gembira sgt2...rezeki allah nak bagi:)

tp utk 2nd pregnancy ni seriously, keexcitedannye xla sama mcm masa 1st preggy dulu
kali ni biasa2 je
apa yg lebih penting, saya sgt menitikberatkan kesihatan
masa 1st preggy dulu sgt2 berharap nk dapat baby boy
tp yg kali ni mmg x mengharap dan x memikirkan sgt jantina baby
cume yg ada dlm kepala, semoga baby ni SIHAT!

2nd preggy ni simptom nye lebih kurang sama masa mengandungkan aiman dulu
xde selera mkn especially waktu malam
alhamdulillah..setakat ni xde alahan
cume mmg sgt2 PENAT!
mengandung dan pada masa yg sama menguruskan anak yg masih kecil plus semakin lasak mmg sgt2 letih

tp saya tetap HAPPY:)

OK..mari tgk gmbr budak yg nak jadi abang ni


abg aiman naqeeb!!!!

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats tau! me tumpang hepi :)

Johor said...
This comment has been removed by the author.
wawa said...

congratss!! wahhh!! diam2 dia berisi rupenye.. dh bbrp bln lak tu. thniah ye. haipp.. ni yg tcabar nih.heheheh neway, abg aiman dh xbf lg yek?

mizzyN said...

tahniah beb

Zurani said...

kwn2 semua..tq so much...hehehe;) wawa, abg aiman masih bf. aku x larat sebnrnye tp tau2 jela aiman kan bf tegar. tp skrg die da jarang2 sgt mintk nenen. alhamdulillah nmpknye skrg die da bole minum FM.

munna said...

tahniah nak dapat baby baru...

puan nina said...

tahniah =) comel aiman..dah nk jadi abg sudah

Post a Comment