Saturday, April 9, 2011

Photobook abg aiman

Assalammualaikum semua...

yeay! akhirnye papa berjaya menghasilkan sebuah photobook utk aiman
designed by papa sendiri
kebetulan dpt hrg printing murah sgt2
promotion 60% off
mmg berbaloi2
ada 40 pages

kt bwh ni adalah a few pages yg mama snap dr camera handphone
so, gmbr nye agak malu2 kucing sket
he...


last page. ada poem khas utk aiman. gmbr ni diambil masa iman da sethn. kurus kan.


cover page. gmbr fav papa

aiman kate " tq papa:)"

nk masuk topik lain la plak



ni adalah kereta idaman saya
wak segan beetle
comel kan?

skrg ni org2 kt sekeliling saya sibuk tukar n beli keta baru
tgk cikgu2 yg baru posting da mampu pki keta best (keta best bg sy adalah keta import)
kt sekolah melambak2 vios, honda city n toyota wish (melambak2 tu bg saya lebih dr 3 la...)
bg sy tu adalah keta mahal bg kami2 yg bekerja sbg penjawat dgn masih bergred 41
tgk org lain tkar keta , tipula xde perasaan jeles
jeles tu adala sket2 (biasala pompuan)

tp sy masih berpijak di bumi yg nyata
sy masih mengukur baju di badan sendiri
alhamdulillah....saya masih ada kenderaan utk membawa saya pegi dan balik dr mencari rezeki
alhamdulillah...walaupon itu hny kereta biasa da usianye da lebih 4thn tp masih sgt setia ngan saya dan masih sihat walafiat..

yg penting tiap2 bulan dapat gaji, dapat byr instalment umah, keta, upah bs aiman, utilities, dapat saving, byr peti sejuk ngan tv (hehehe...)
yg penting dapat mkn yg best2

apa yg lebih penting? memiliki rumah sendiri atau memiliki keta mewah? atau x memiliki kedua2nye tp duit dlm ASB juta2????? atau memiliki kesemuanaya tp masih x memiliki pasangan hidup atau cahaya mata?

ape pon bersyukurla dgn apa yg ada
kerana apa yg allah kurniakan pada kite itu la yg terbaik utk kite
jd...sy sgt bersyukur:)


4 comments:

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

jeles tgk photobook aiman..gmbar sume kompem cantek2 papa aiman shoot kan..=)..aku ni berangan nk wat photobook zara tp smpai skang tk nmpak bayang..=p

Mama Zharfan said...

cantik photobook tu :)
me suka entry psl keta tu..me pun pakai keta tak tukar2 sbb rasa tak mampu nak rolling duit bln2 kan...keje mkn gaji, memang tiap2 bln semput..

Zurani said...

lily; kau combinekan jek photobook zara n zareef. mesti comel aksi budak 2 org tu. sbb ari tu ada promotion gile2 sbb tu rush jugak siapkn photobook aiman. klu xde promotion ntah2 tgu aiman da sekola pon x siap2 lg kot.hehehe
mama zharfan: mmg begitula hakikatnye.xpela...mungkin rezeki kite nk pki keta best2 blom smp lagik. tp jeleskan tgk org muda2 da pki keta best.

ninieZUERYANNIE said...

alaaa, same kes ngan lily.. bile tah nak buat.. ank nak masuk 2 dah..

Post a Comment