Wednesday, February 8, 2012

Demi anak 50 ribu ringgit tu sebesar kuman je nilainya..

Assalammulaikum semua...
/hihi

terjmp 2 keping gambar yg membuatkan hati mama mencair...;))
(cair mcm bile mkn kuih bangkit. bile kuih tu ada dlm mulut plus ngan saliva n die start mencair, rasa sedap je kn..hikhik)
buah hatiku pengarang jantung
/hmm


wahahahahahahahaha....
/floor
abg aiman naqeeb teringin pakai AYesha nye cekak. ish...huduh nye anak mama pki brg2 gegurl ni. x sesuai lgsg. abg AimaN kan BOBOIBOY!! skrg addict ngan boboiboy. upin ipin hny tinggal kenangan.
/nobigdeal


hi..name saya Ayesha Nureena. tp abg saya panggil sy Acha Nuna Nuna. mama kate saya saaaaangat comel! skrg sy da suke meniarap. mama pon da komplen sbb susah nk pki kn pampers skrg sbb saya asik nk pusing2 ajer..=D>

ada sorg student sy da sebulan x dtg sek sbb die buat operation utk betulkan spine die.
die punye tulang belakang tu mcm bentuk S.sejak lahir mcm tu
actually die pon br perasan abnomality tu bbrp thn lps sbb ramai org ckp die jalan senget
menurut student tu xpe pon klu x buat operation since keabnormalan tu x mendatangkan kemudaratan pada dirinye cume appearance je nmpk mcm x elok sket

tp baru2 ni die buat operation kt PPUM
kos utk menegakkan kembali spine tu adalah LIMA PULUH RIBU okies
bkn 5 ribu ye
perbelanjaan ditanggung sepenuhnya oleh parents beliau
memula sy terkedu jap dgr 50k tu
sbb student ni bknla dtg dr family yg kaya raya
ayah die supervisor kt kilang n mak die berniaga kecil kecilan

tp bile difikir2kan semula, klu sya jadi mak bapak die pon sy sanggup bergolak gadai utk tgk anak sy sihat
ye..da menjadi ibu ni rasanya...bkn rasanyela...tp mmg btol ape2 pon anak didahulukan, suami diutamakan.
lg2 bile tgk anak x sihat mmg saya sanggup buat ape saje
nauzubillah...sy mohon pada Allah agar dijauhkanla segala musibah pada saya, pd anak2, pd suami dan pd semua org yg sy sayangi
/no

itulah pengorbanan ibu dan bapa
bkn berkorban sekadar dr wang ringgit tp berkorban segala-galanya demi anak

ok..stop cite yg sedih2 sebak2 yg boleh buat air mata ku kuar
bkn setakat air mata, air idung pon kuar sekali..hikksss!
cerita menarik arini
td pump kt sekolah dpt 17Oz satu sesi...pecah rekod! (rekod saya jela) ;)
alhamdulillah..rezeki AYesha
semangat sy semakin kental utk pump kt sek sbb skrg AYesha da consume 12 oz sepanjang sy g keja
dulu die mcm minum sket jek sbb tu sy maaaaaalas sgt nk pump sungguh2
tp skrg perlu lebih rajin utk mengumpul stok
chaiyok! :))



mama n AYesha..love dis pic soooooo much! tq papa...

3 comments:

sya said...

salam kenal...
cikgu bio juga ye?
boleh la sembang2 pasal bio nanti.. hehehe...
thanks singgah blog... :)

naney said...

comeynye ayesha :)ari tu blk jb jap sgt kalo x leh nuh dating dgn ayesha kn...

Dokter faRyn said...

comeiiii! tiga-tiga (dgn emak-emaknya) pun comel :)

Post a Comment