Thursday, September 3, 2009

Mimpi Jadi Kenyataan

Alkisahnye...husband ni mmg minat photography. b4 dis die ade anta gmbr2 kt reuters. Reuters ni mcm satu website utk photographer antar gmbr. Pemberita...
Dan mlm tadi saya telah bermimpi temankan husband amek hadiah sbb die menang satu pertandingan photography. majlis penyampaian hadiah tu grand gle. adalah ala2 mcm majlis org nak terima darjah kebesaran daripada sultan. siap pakai baju yg mengelip2 lg.
Tgh hari td pas balik sek sy cite kt husband mimpi saya tu. Ddie terus on comp n terus ke website reuters tu. n surprisingly, ada satu gmbr yg die antar terpilih di publish. excited tgk :D
husband kate x sangka mimpi saya tu jadi kenyataan .hehehe..harap2 pasni bole la menang ape2 pertandingan photography. n kalau da menang tu jgn lupe tau share sy.he...:)

3 comments:

mizzyN said...

wau masuk reuters, congrats kat abe mung tu.

Dilla Zaidi said...

tahniah ye for your hubby, zura..ape adiahnye ek?

nooreen.rahman said...

hehe zura, aku pun salu mimpi tetibe jadik betul. contohnye cam aku mimpi aku pandai berenang, esok tu bebetul aku reti berenang. aku mimpi aku pandai drive, esoknya aku drive dari cyberjaya terus ke klcc. haha byk la lg bende. mimpi kakak aku pregnant baby boy. mak aku pregnant suma pun aku yg mimpi dlu. haha cuak pun ade gak! btw, congrats la kat dia sbb dpt pilih masuk routers ;)

Post a Comment