Monday, April 20, 2009

monday blues..


today is monday. rasanye dari semenjak zaman sek lagi saya tak suka btol ari isnin. bile da keja pon, perasaan tu tetap ada. pagi2 bgn tdo rasa mcm takut2. asik terpikir keja tu x siap, keja ni x settle lagi la. mcm2 perasaan yg tak best dtg. tapi ble da g keja xde apa pon yg berlaku. mcm ari2 biasa je.
tapi mcm dulu2 gak, ari isnin memang xde mood. nasib baik la kat sekolah, every monday 1st period ada perhimpunan rasmi. jadi selama 30minit tu dapatlah amek mood balik. arini xde ape pon yg menarik berlaku. cume b4 balik td, cube2 buat experiment chem, tapi x jadi pon. buat exp redox---masihkah kau ingat??heheh.. i hate chem very much!!!! so, mcm manela nak demo kat students esok dgn exp yg tak jadi tuh? huhu!!!xpe try lagi. 
arini mcm ada benda yg telah terjadi yg saya tak berapa nak suka. my morning sickness is coming back!!!!huhuhukk. masa minggu ke 5 n 6 dulu teruk gak menghadapi pening2 lalat n mabuk2. but after 2 weeks, keadaan kembali ok. so, saya perasan saya da free dari morning sickness. yeyeyyyyy!!n bile org tanya saya mabuk tak, saya dgn bangganye jawab "da ok da" tapi arini die kembali lagi:( rasanya lg teruk dari dulu. nak bgn pon x larat. lagi teruk nak makan pon x selera. bile x makan, xde nutrient, ble xde nutrient, xdela energy, bile xde energy, tu yg rasa lembik semacam. dalam keadaan yg mabuk2 tu, saya bole lg mengajar walaupon termengah2 bbp ribu kali n bole lagi mentry buat exp yg x jd tuh. dgn keadaan mabuk2 tu saya kuatkan semngat drive balik umah. alhamdulillah slmt sampai. harap2 baby mama akan jadi seorang yg kuat semangat bile lahir nnt ye:) 
td baru balik dari anta sayang kt bus station. he's going back to terengganu for ortho appointment - 2days. huhu...tgl lah saya keseorangan 2 malam ni. rasa sedih plak die xda 2 ari ni. tp xpe.telefon kn ada. mesti setiap sejam ada je call.heheh. mcm org bercinta. memg pon. we r still in honeymoon mood.hehehe.. i love u so much sayang. mwah mwah..
okla..da xde idea nak cite ape. i hope 2moro will be much better than today. i miss my love so much. gd nite sayang....
      

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

zura..husband ko photographer ek..bestnye!!. tk pyhla sibuk2 amik pgrapher nak amik gmbar cantik2 mcm aku..huhu..by the way..in future klu terjumpe ngan korang, lehla belanja aku photoshoot session brg 1, 2 slot..hehehehe..

Zurani said...

bole...nanti dtglah jb. kite buat photoshoot kite n our babies.

en_me said...

sayang isteri tinggal2kan tewww.. ehehe, sabo je larr

awokpenyu said...

uhuk uhuk..patut ler ambe naik bas terseduk seduk batok..ade org sebut name rupe nye.. sayang..IM BACK..wahahaha.. :D

Post a Comment