Friday, August 14, 2009

esok kena g sekolah

hhmmmm
esok ialah ari sekolah.
sek ganti untuk cuti deepavali nnt
sbb sek tu ramai gak komuniti india jd cuti deepavali tu di extendkan kpd bbp ari
so, esok kena sek mcm biase.
jadual ari isnin
ada kelas biology (merangkap form teacher klas tersebut)
kelas yg aku x bp suke
sbb kena buat preparation lebih sket
dorg g tuition n advance sket
so, baaaaaaaanyaaaaaaakkkk sgt soalan
kalau xdpt jwb, mcm malu je kn
hehehe...
xpelah....." saya yg menurut perintah, berkhidmat utk negara"

2 comments:

dilla-ady said...

salam cikgu zurina...

saye tak leh post comment langsung kt shout box sebb kt pc sy kt ofis ni nmpak sekerat jek box tuh..al maklum le pc zaman ais batu ni kan..da macam ice age la pulak..hikhik

seronok sgt bace pasal cikgu..sy tak pasti ade tak column tuk follow..kalu ade sy follow..pc kt umah pun tgh meragam so sy fully rely pc opis nih..

btw, nice knowing u n nice blog..slalu ye singgah ke blog sy..thanks..

mizzyN said...

aku lagi suka saya yang menjalankan tugas.

Post a Comment