Monday, August 17, 2009

hubby's birthday n holiday on weekend

1st story
15th aug lps adalah birthday husband yg ke 88..hehehe tp xde yg special pon no celebration, no cake n no present. teruknye saya..huhuhu. bukannye xnk celebrate tp ada technical prob but i promise i will give the present that he really want n desire kire belated punye hadiah la benda yg die nak tu mahal sgt tgh kumpul duit ni.hehehe. tp xtau bile nak cukup anyway " happy birthday sayang" i love u so much n i hope may our marriage always be blessed mwah mwah

ni kot camera yg menjadi idamannye. utk birthday ni saya bg gmbr je eh.heheh

2nd story
bersempena ngan birthday boy tuh, kami telah g bercuti di tepi pantai dekat2 je di tunjuk laut beach resort mersing bersebelahan tanjung leman satu jam dari umah kami bole dikatakan pantai kat situ agak bersih n membiru compare ngan pantai2 yg ada kt johor ni kami g ari sabtu n bermalam di situ lagi best sbb ayah n mak pon ikut skali, termasuk my sisters.
n lagi bertambah2 best sbb mak siap masak ketupat, ayam masak merah, kari, sambal kacang
da mcm ari raye siap beli lemang n rendang tepi jalan kami? hny bawa ayam sekor n seplastik arang utk BBQ.heh..

best sungguh mkn juadah hari raya di ptg2 ari di tepi pantai udara yg sgt fresh ditambah bunyi ombak memang best n menyeronokkan mlm tu kami berBBQ di dalam kegelapan sbb lampu kt tmpt BBQ tu da rosak so, supper mlm tu adalah ayam BBQ. x sangka kiteorg sume ada skill nk idupkan bara api. hehehe..

pg esoknye kul 630 pagi kiteorg da bgn sbb nk tgu sunrise so, dapatlah kiteorg tgk matahari kuar di balik2 awan kesimpulannye, percutian ni simple je tp berfaedah n sgt2 menyeronokkan.

gambar selanjutnya kena la lawat tuan punya tanah. hehehe.. >>> klik sini <<<

5 comments:

mizzyN said...

siyoknya gi pantai. i oso want!

lily azliyana @ mama zara said...

hee..smpat lagi gi bercuti eh..
aku plak dh lame giler tk kuar jln2..
bosan tp pk ade anak kecik, kena bersbr sketla..=*

dilla-ady said...

baru jek rasenye tak singgah sini, waa..da berubah le view..tp yg dulunye lagi nice le zura..yg ni okeh gak esp tang header tu..

waaa, piknik2 ye..best ek piknik tepi pantai..lagi petang2..syahdu jek rase..

Zurani said...

to lily - da lame gle x kuar jalan2? sape ek yg baru balik dr sandakan baru2 ni?hehehe...

to dila - yeke page yg dulu lg cntik. nmpknye taste kita tak digemari:(
yg dulu tu husband yg pilihkan. nmpknye pasni kena ikut choice die la.heheeh..jomla dila. ada masa dtgla picnic kt situ. tmpt tu bersih n selesa. bwk baby sasha main2 dlm air.mesti die excited!

~dyn~ said...

sayang....nk hadiah...nak kek... :( cian saye xdpt pape..huhuhu :P

Post a Comment